Over ons

Wat is de definitie van succes? Een treffende samenvatting vond ik in de volgende zin: “Success is when reality catches up to your imagination”. Of, vrij vertaald, succes is wanneer de realiteit je verbeelding nadert, wanneer je dromen werkelijkheid worden.

Het mooie is, de meeste mensen hebben wel een concreet beeld van succes, maar moeten dat alleen nog maar vertalen actie. Vanuit Collate Ambitions help ik mensen en organisaties daarbij. Zodat ze succesvol zijn en blijven – op hun eigen manier. Dat doe ik door in een kort en overzichtelijk traject met je te werken aan het inzichtelijk maken van jouw ambitie, acties te benoemen én je te helpen bij het zetten van die stappen. Noem het coaching.

Als je leeft naar de ambities en verwachtingen van anderen smaakt succes minder zoet. Collate Ambitions is ontstaan vanuit een visie, die is geworteld in de overtuiging dat iedereen succesvol kán worden, maar dat het verschil wordt gemaakt door degenen die dat succes bereiken vanuit een eigen, en daardoor authentieke ambitie.

Met Collate Ambitions heb ik één ambitie: mijn talent inzetten om jou het verschil te laten maken.