Coaching

Collate heeft een eigen visie op coaching. Wij geloven dat coaching meer is dan het begeleiden van een proces. Er moet een vruchtbare samenwerking zijn tussen coachee en coach om het beste resultaat voor coachee te bereiken. Gesprekken dienen energie te geven, niet energie te kosten. Voor beiden, coachee en coach. Onszelf verbinden met jouw doel leidt tot het gewenste resultaat, maar vraagt ook om een “klik”.

Juist daarom zijn we eerlijk over wat we kunnen bereiken. En besteden we veel aandacht aan een goede intake, onze investering in het begrijpen van jouw ambitie. Tijdens de intake inventariseren we samen de concrete doelstellingen voor het coaching-traject. Wat wil jij bereiken? Natuurlijk geven we ook een heldere uitleg over onze aanpak én leggen we gemaakte afspraken vast in een overeenkomst.

Die overeenkomst is zakelijk, dat is onze aanpak ook. Samen focus houden op het doel en concrete stappen zetten om daar te komen. In onze aanpak hanteren we de door onszelf ontwikkelde IDEALS-approach. In deze approach staat jouw ambitie centraal.

De gesprekken vinden in de regel plaats bij Pand020, een inspirerende plek, op het Westergasterrein in Amsterdam. Een essentieel element in onze coaching aanpak is het kunnen nemen van afstand. Uit de dagelijkse routine stappen, ruimte creëren voor (nieuwe) inzichten. Pand020 is daarvoor een uitstekende locatie. En er is goede koffie. Ook niet onbelangrijk.